Werkzaamheden

Geen zin, geen tijd óf twee linker handen? Welke reden u ook heeft, u kunt uw klus met een gerust hart over laten aan klussenbedrijf Willem Scholten.

U kunt gerust bellen voor een vrijblijvende offerte. Willem Scholten is vakkundig, vriendelijk, betrouwbaar en beschikt over jarenlange ervaring. Goede ervaring op het juiste vakgebied is dus gegarandeerd.

De tarieven zijn helder, en de de service is uitstekend!

Ik werk samen met een collega die ook een eigen klussenbedrijf heeft zodat de werkzaamheden beter en sneller zullen plaatsvinden. Hierdoor zal er bijna geen wachttijd zijn voor u!

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en verbouwen van badkamers. Tevens verbouwen en plaatsen wij regelmatig nieuwe toiletten. Maar ook voor andere klussen kunt u bij ons terecht! Mocht u er voor kiezen om door ons uw badkamer te laten verbouwen, dan word er als extra service gratis een douchecabine bij u geplaatst zolang de verbouwing aan de badkamer duurt! Voor meer informatie over onze douchecabine zie dan het kopje douchecabine te huur.

Andere werkzaamheden die wij ook veel uitvoeren is het stucen van uw woonkamer, keuken of andere ruimte in uw woning. Andere voorbeelden van kleine klusjes die wij uitvoeren zijn:

- Ophangen van lampen, kunst etc...

- Aansluiten waterleiding voor bijvoorbeeld een vaatwasser of wasmachine

- Vervangen van wastafel, kraan of closet

- Vervangen hang-en sluitwerk

- En nog veel meer....